onsdag 10 mars 2010

pressbyrån go bananas


nu har de allt busat till det på Pressbyrån. Så galet det kan bli! "Bananbyrån". Jorå, nu kräjsar de till det. Fiffigt. Heltokigt.

Det här är vad som sker om man på måndagens frukostmöte låter marknadsavdelningen röka på. Slött.

Så här roligt tyckte Slemmet att det var.

Vi var för övrigt på Dansens Hus här i Stockholm ikväll. Cullbergbaletten stod på schemat och förutom imponerande dans och heta män bjöd de på mycket skratt, en naken man och film. Än så länge har kompaniet aldrig gjort mig besviken och varje gång går jag därifrån med en känsla av upprymdhet. Det är bra skit det.

Cullbergbalettens 40-årsfirande på Parkteatern 2007.

1 kommentar:

Pressbyrån sa...

Hej Charlotte!

Vi tycker det är superkul att du har uppmärksammat vår mellanmålskampanj och att du gillade vårt namnbyte till Bananbyrån.

Samtidigt som vi skyltade om hade vi en tävling i jakt på att hitta våra kunders favoritmellanmål! Det blev riktig lyckat och nu lanserar vi därför en av favoriterna: Pucko och kanelbulle, som börjas säljas till kampanjpris i våra butiker med start idag den 24 maj.

Vi fick också många förslag på lite nyttigare mellanmål och det har vi tagit till oss av. I butik finns nu en sallad i
mellanmålsformat, en så kallad ”mellanmålssallad” som vi skulle tycka det vore roligt om du ville testa.

Skicka ditt mobilnummer till oss innan den 30 maj 2010 på info@mellanmalsbyran.se så skickar vi en mobilkupong till dig som du kan lösa in i butik (vi kommer inte spara eller sprida vidare ditt mobilnummer) . Om du vill får du gärna bjuda din mellanmålsvän på en sallad också. Bifoga då mobilnummer även till honom/henne.


Smakligt Mellanmål önskar Pressbyrån!

Ps: Gillar du den? På www.facebook.com/pressbyran fortsätter vi dialogen om Mellanmål. Titta gärna förbi.