tisdag 2 mars 2010

don't drink and act

ajfån [I-Phone] verkar vara det nya svarta. Christoffer har en. Alla har en. Jag vill också ha en. Vi hittade en hysteriskt rolig app som heter Drunkalizer. Den innebär att man pratar fyllesluddrig göteborgska och kan resultera i videoklipp som det här:



Vadå? Tycker ni att jag är dålig på att hålla mig? Testa själva att framföra ett stycke Romeo och Julia mot Sean Banan så får ni se hur lätt det är.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hahaha! Sjukt bra! Konversationen känns väldigt realistisk till situationen.

charlotte sa...

ja, vi är mkt nöjda med vår skådespelarinsats.

charlotte sa...

eh, jag menar att vi ÄVEN är sjukt nöjda med vår skådespelarinsats. Eller Chrille är. Jag skäms. Det syns på mig.

lina sa...

mmm, mitt expertutlåtande: Du vågar inte riktigt ta in kameran charlotte (vänder nästan ryggen till och låter håret dölja ditt ansikte). Dessutom känns det inte som att du tar din roll på så stort allvar (fnissar hela tiden). Bortsett från detta upplever jag en mycket bra kontakt mellan dig och din motspelare och du förstärker vissa av dina ord med rörelser som gör att du nästan förmedlar känslan.

Fan, vore det inte kul ändå att gå en kurs i Drama. Totalt amatör såklart, bara för att få garvaa lite och testa på. Jag har verkligen aldrig skådespelat. Såvida man inte räknar med en lång karriär som Maria i julspelet i kyrkan hemma så klart. Var säkert Maria typ 3 gånger. Varför fick ingen annan va...

charlotte sa...

hahaha, bravo lina! nej, jag minns att jag kände en otrolig samhörighet med min motspelare men dessvärre inte till rollen som en full Julia. Jag får jobba på det.

och Maria var jag också en gång. Det var alltid de äldsta som fick spela henne. Då var man på toppen av sin söndagsskolekarriär. Den alla såg upp till. Jag minns det som en mycket lycklig dag och jag var otroligt stolt. Lyllos dig som fick vara henne tre gånger. Brist på andra tjejer? Jag var enda tjejen i min åldersgrupp...annars hade det blivit lottning följt av fight kan jag tänka mig.