torsdag 7 januari 2010

INGEN! bränn upp dem

det pågår en alla-tjejer-ska-skriva-vilken-färg-de-har-på-sin-BH-i-sin-status-trend på Facebook för tillfället. Poängen är då att alla som inte använder BH ska bli förvirrade och titta frågande på varandra alternativt startar en anti-hela-grejen-grupp (det är så man socialiserar och skapar sin identitet på sajten. Alltså genom att gå med i grupper och bli fan av saker).

Många BH-användare har nappat på idén men jag tycker det är så uppenbart att det är några heterokillar som kommit på ett smidigt sätt att få reda på detaljer de inte skulle få om de ställde frågan face-to-face (eller facebook-to-facebook). Jag kan inte låta bli att skämmas lite över hur vi tjejer går på detta fula knep. Såklart fick alla killar nys om detta omgående (säkert innan oss tjejer) och nu står ni där brudar. Blottade. Fast det är såklart skitsamma. En färg spelar ju ingen roll. Men shit vad många som har svart BH!

Här kommer ett litet exempel på den förvirring som pågått på Facebook i dagarna och vad killarna planerar för motangrepp (klicka på bilden för att få text som är större än 2 punkters höjd)



1. Kitty tyckte jag var "såååå pinsam" i min första fråga men jag tycker ändå att frågan måste ställas och att min kritik är berättigad.

2. Allvarligt. Jag har inte fått något svar men...vit?

3. Allvarligt igen. Jag hoppas att sista killen är oseriöst seriös annars är han seriöst seriös. ZZZZzzzzz

4 kommentarer:

xgerms sa...

jag är en utav de där som konstigt tittar sig omkring och skruvar på sig. det är nog det töntigaste ag har varit med om! antingen är det en 12årig kåt småkille som tvångsrunkar när han hör ordet BH, eller så är det en 55årig kåt äldre herre med förkärlek för färg&tyg.
näe, larv!
annars gillar jag hur du skrver charlotte,,,, kram!

SARAH

charlotte sa...

sarah: hahaha! jag tror mest på den 12åriga kåta killen. Det var min första tanke iaf när jag fick reda på hela BH-grejen. Åhh vad roligt med beröm från dig! Jag blir strålandes glad här hemma i soffan. Tack, tack, tackar!

KRAM C

knivlisa sa...

hahaha.. Du är så smartrolig.

charlotte sa...

KNIVLISA! Jag får hybris varje gång du kommenterar. Du ger mig hjärtattack. Fortsätt kommentera. kram!