torsdag 4 juni 2009

Gallery Niklas Belenius

Idag har jag och Andreas varit på Gallery Niklas Belenius och kollat in Ulrika Sparres "Life Begins With Me". Det var en liten utställning men tänkvärd. Andreas var frimodig och tog ett kort på lokalen, jag var för feg.

Sparre hade placerat ut liknande ljusanordningar som på bilden ovan på diverse platser i naturen med olika tänkvärda texter. Min favorittext var "Don't fear tomorrow I am already there". Skulpturen ovan kunde man köpa för ynka 110 000 svenska riksdaler. Jepp, du läste rätt....jag har inte fifflat med nollorna även om man skulle kunna tro det. Vilket pangpris. Skynda fynda!

Sedan gick vi till ett konditori och fikade som sig bör när det regnar katter och hundar ute. Vi blev dock tvungna att lämna som hastigast för Andreas behövde använda toaletten. Nu är det inte så att han har en uttalad offentligatoaletter-skräck (inte vad vi diskuterat iaf), men när nummer två (för den tröge: exkrementer/avföring/spillning/bajs) är utsmetat på toasitsen så känner vi kanske alla att det är dags att tacka för sig.



1 kommentar:

Emme sa...

Hihi!