tisdag 21 juli 2009

L O N D O N

Jag var som sagt i London förra veckan med mina finfina vänner Emelie och Desirée. Tanken var att jag skulle gå på Michael Jacksons konsert på tisdagen men först flyttades den fram 9 månader och sedan dog han ju så det sket sig kan man ju lugnt säga. Istället bjöd dagarna på shopping, asgarv, dekadens, otippade umgängeskretsar och öl. Här kommer ett bildkollage a la sådana-man-gjorde-i-3:an-på-Sveriges-landskapsblommor alt. dinosaurierarter. Kort och gott: bild + förklarande text.


Piccadilly Circus - här bodde vi 3 nätter. Inte på själva torget utan på ett vandrarhem, såklart. Dess, Em och jag delade rum med en schchsshhweizisk kille som var trevlig men urtråkig och utan självinsikt. Efter 1 dag såg rummet ut såhär:


Emelie och Dess köpte fruktansvärt fula påfågelfjädrar som de gick omkring med de sista dagarna. Eventuellt är det riktiga fjädrar vilket gör det hela mycket äckligt och ohygieniskt. Ser de inte hur bedjande ögonen frågar: little girl, why did you have to kill me? whyyy?




Dess har en extraordinärt bra axel att luta sig mot även om den är lite närmre marken än önskvärt. Man kan ju inte gärna hissa upp henne som när man ställer in höjden på en kontorsstol...


Detta foto går enbart ut på att jag ska posa med mitt okontrollerbara hår och sammanbitna blick. Lovar.


Starbucks finns på lika många ställen som 7eleven, Pressbyrån och Lindex tillsammans. Emelie missade nog budskapet på servetterna då hon snodde på sig ett 20-tal av dessa.


två ord: white trash


Är man i London så måste man givetvis vara pank när man kommer hem. Detta var något vi alla tre tog fasta på, speciellt Dess som hade 50 kr kvar på kontot.



Camden Market






Trekantsmackor is the shit...men totalt smaklösa.





Drottningen hade bjudit in ca 500 britter i 60-årsåldern till Garden Party i Buckingham Palace. Alla damer (tanter) hade tagit på sig sin finaste klänning som de använde senast -84 och dödat ett djur (oftast fågel) och satt dessa på huvudet. Smakfullt? nej. Typiskt brittiskt? ja.





Run like Phoebe


English Breakfast




Dags och skärpa sig?...höhö


Turistbilder







Slut.

3 kommentarer:

Em sa...

haha vilken resa vi gjort! har garvat i flera minuter nu åt dina kommentarer till bilderna..klockrent! och grymt skriver som vanligt! ser framemot när den här bloggen kommer ut i bokform.

London baby, london!

charlotte sa...

haha, tack fina du!

time tooooo say good night....

Linda sa...

Åh! va fina bilder!
Jag vill också till London, igen och igen och igen!!